Senaste inläggen

  • Vad är Referenstal?
    Vad är Referenstal?

    Referenstal för E-godkända extraljus och LED-ramper syftar på de lagstadgade kraven och rekommendationerna för hur starkt och långt extraljus får lysa.

    Läs mer...
  • Vad är IP-KLASS?
    Vad är IP-KLASS?

    När du väljer belysning för utomhus- eller industriella miljöer är det viktigt att förstå IP-klassen för att säkerställa att produkten är lämplig för dess användning. IP står för Ingress Protection (Intrångsskydd) och består av två siffror som indikerar enhetens skyddsnivå mot fast föremål och vätskor.

    Läs mer...
  • Vad är EMC?
    Vad är EMC?

    EMC står för elektromagnetisk kompatibilitet. Det är en viktig aspekt att förstå när det gäller elektroniska och elektriska produkter, inklusive belysning.

    Läs mer...
  • Vad är E-märkning?
    Vad är E-märkning?

    E-märkning är en viktig standard att känna till när du väljer belysning och andra fordonskomponenter. Den säkerställer att produkterna uppfyller europeiska säkerhets- och kvalitetskrav som Autolights extraljus och LED-ramper.

    Läs mer...
  • Vad är Kelvin?
    Vad är Kelvin?

    När du väljer belysning är det viktigt att förstå vad Kelvin (K) innebär och hur det påverkar ljusets färgtemperatur för din LED-ramp eller extraljus.

    Läs mer...
  • Vad är Watt?
    Vad är Watt?

    När du väljer belysning är det viktigt att förstå vad watt innebär och hur det påverkar ditt val av lampor och i detta fall LED-ramp eller extraljus.

    Läs mer...
  • Vilka olika ljusbilder finns?
    Vilka olika ljusbilder finns?

    Att välja rätt ljusbild är viktigt för att uppnå önskad belysningseffekt i olika miljöer. Autolight kommer ge er en översikt över några av de vanligaste ljusbilderna.

    Läs mer...
  • Vad är skillnaden mellan Lumen och Lux?
    Vad är skillnaden mellan Lumen och Lux?

    När du väljer belysning och i det här fallet till din LED-ramp eller ditt extraljus så är det viktigt att förstå skillnaden mellan lumen och lux för att säkerställa att du får rätt ljusstyrka och ljusfördelning för ditt behov.

    Läs mer...
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)

Senaste inlägg