Autolight etablerades år 2022 med en vision att erbjuda fordonsbelysning och kompletta gör det själv paket av högsta kvalitet till de mest konkurrenskraftiga priserna över hela Sverige.

Vi anser att kundnöjdhet är en avgörande faktor och strävar alltid efter att uppfylla de krav du som kund kan ha. För att möta dessa krav har vi satt upp några riktmärken som genomsyrar hela köpprocessen.

Enkelhet: Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att hitta den produkt som bäst motsvarar dina behov. Genom att välja din bilmodell kan du hitta alla ljusramper som passar ditt fordon. Dessutom kan du läsa om produkternas egenskaper i våra guider och kontakta vår kunniga kundservice via telefon eller e-post för att få hjälp att välja rätt ljusramp.

Tillgänglighet: Vi strävar efter att skicka varan från våra leverantörer samma dag som beställningen läggs för att minimera väntetiden på ditt köp. Du kan alltid se den aktuella lagerstatusen på produkten när du beställer för att få en uppskattad leveranstid.

Prisgaranti: Vi är Nordens mest prisvärda alternativ med högkvalitativa produkter för att säkerställa den bästa upplevelsen när du besöker vår sida.

Trygghet: Vi samarbetar med Klarna för en säker betalningsprocess som ger dig flexibilitet att välja betalsätt efter dina egna villkor. Dessutom erbjuder Autolight generösa garantier på alla produkter, och du har naturligtvis 14 dagars ångerrätt på alla köp.

Autolight
Org nr: 559373-8072
E-post: info@autolight.se

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats