Så monterar du din LED-ramp

Autolight kommer här nedan stegvis förklara hur du smidigt kan montera din LED-ramp. Det första och viktigaste steget är att se till att du har valt rätt LED-ramp. Detta kan du enkelt göra genom att använda länken nedan och välja din bilmodell. Vi har gjort det lätt för dig som konsument att välja rätt LED-ramp med flera varianter av paket som inkluderar LED-ramp, inkopplingssats, fäste och manual.

Klicka här

1. Ta bort din registreringsskylt

Första steget är att ta bort registreringsskylten och plastskylten genom att lossa skruvarna från kofångaren. Detta görs för att underlätta monteringsprocessen.

2. Montera fästet

Försäkra dig om att monteringsfästet passar din LED-ramp. Om det uppstår komplikationer, som att fästet behöver nya hål eller justeringar för att passa ditt fordon, är detta möjligt att åtgärda. Skruva sedan fast fästet som medföljer i gör-det-själv-paketet. Det sista steget med fästet är att skruva tillbaka plastskylten och registreringsskylten.

Ett tips när du går vidare till nästa steg är att inte dra åt skruvarna och muttrarna för hårt, då det kan krävas justeringar för att placera LED-rampen korrekt.

3. Anslut inkopplingssatsen

När LED-rampen är på plats är det dags att ta itu med strömförsörjningen genom att dra kablar genom grillen.

Kabeldragningen kan ibland variera från bil till bil, så om du stöter på problem, kontakta oss gärna på info@autolight.se så hjälper vi dig.

Läs igenom instruktionerna som följer med och installera inkopplingssatsen.

4. Kontrollera din LED-ramp

Det sista steget är att kontrollera att LED-rampen fungerar och justera den enligt dina önskemål.

Efter detta kan du njuta av din installation och ditt helt nya LED-ljus. Vi på Autolight hoppas att du får många trevliga stunder med ditt köp.

För att hitta din LED-ramp, klicka på länken nedan och sök upp din bilmodell via sökfunktionen.

Klicka här

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats