Pro extraljus x3 till Volvo V60 2023» (225)
search
E-godkänd
  • Pro extraljus x3 till Volvo V60 2023» (225)
  • Inkopplingssats - Modernum Digital Lightning  för 3 extraljus
  • Inkopplingssats - Modernum Digital Lightning  för 3 extraljus
  • Inkopplingssats - Modernum Digital Lightning  för 3 extraljus
  • Inkopplingssats - Modernum Digital Lightning  för 3 extraljus
  • OZZ Extraljus 7"
  • Monteringsfäste LED-ramp klämmodell för Volvo 2022»
  • Extraljushållare 3 Fästen
  • Extraljusstag Rund 220 MM

Pro extraljus x3
till Volvo V60 2023» (225)

check_box Snabb leverans 1-3 dagar
10 495,00 kr spara 908,00 kr

I stället för 11 403,00 kr

Inkl. moms

Komplett extraljus paket med 3 extraljus i paketet. För dig som kör mycket landsväg. Allt ingår för inkoppling mot helljussignalen på din VOLVO V60.

  • 3 extraljus i ett och samma paket.
  • Extraljuset har 17 400 uppmätta lumen
  • Når 1 lux vid hela 480 meter

Beskrivning

Autolight har tagit fram extraljuset som ska passa er bil med 3 extraljus i paketet. Detta är ett komplett framtaget paket för att du som konsument ska kunna utföra montaget.

Extraljus x3
Montagematerial
Manual
2 års garanti

Inkopplingssats
Kablar
Styrdon m.m.
2 års garanti

Fäste

Paket till VOLVO V60 innehåller följande artiklar:

Inkopplingssats - Modernum Digital Lightning för 3 extraljus

Digital Lightning 1200 är det senaste tillskottet i Modernums imponerande produktserie av kvalitetskablage för LED-ramp. Det här är den perfekta LED-rampsutrustningen för användare som söker en mångsidig, användarvänlig och prisvärd produkt.

Modernum tar nu steget att utöka sin produktfamilj med digitala kablage som är skräddarsydda för eftermonterade LED-ramp.

Digital Lightning 1200 är en produkt av professionell standard, som i likhet med sina föregångare, behåller sin höga kvalitet trots ett attraktivt pris.

Genom att använda det medföljande USB-minnet kan du enkelt hämta mjukvaran från Modernums hemsida och överföra den till produkten. På samma sätt som tidigare digitala satser innehåller Digital Lightning 1200 en digital styrenhet med ett avsäkrat kablage. Satsen inkluderar även en praktisk DT-kontakt för enkel anslutning till LED-ramper.

! Viktigt ! Om ljusen överskrider 155w krävs ett extra relä för driften. 

OZZ Extraljus 7"

Ozz Extraljus 7" är en nyckelkomponent för att ta din fordonsbelysning till nästa nivå. Det är det första extraljuset på marknaden som introducerar det imponerande "vandrande" dynamiska positionsljuset.

Det erbjuder kraftfull prestanda med en jämn och tydlig ljusbild som når hela 1 lux över en imponerande räckvidd på 470 meter. Dess boostfunktion höjer belysningens effektivitet och säkerhet ytterligare.

Ozz är speciellt utformat för de kräsna användarna som eftersträvar en kombination av design och prestanda. Genom att kombinera banbrytande teknik med framstående design, har OZZ skapat en ny standard i extraljusvärlden.

Det är inte bara en uppfinning av extraljus, det är en betydande förbättring. Med Ozz Extraljus 7", får du inte bara överlägsen belysning, utan också en produkt som representerar den senaste utvecklingen inom belysningsteknik.

Monteringsfäste LED-ramp klämmodell för Volvo 2022»

Monteringsfästet för LED-ramper, klämmodell för Volvo 2022 och framåt, är en innovativ och praktisk lösning som möjliggör en smidig och säker installation av LED-ramper på olika modeller av Volvo-bilar tillverkade från 2022 och framåt. Denna klämmodell är specifikt designad för att passa Volvo-bilar, vilket garanterar en perfekt passform och enkel montering utan behov av komplicerade anpassningar.

Fästet är tillverkat av högkvalitativt och hållbart material för att säkerställa långvarig användning och motståndskraft mot väder och miljöpåverkan. Dess robusta konstruktion gör det möjligt för användare att montera LED-ramperna på ett säkert sätt, samtidigt som den ger stabilitet och skydd för både fästet och fordonet.

Det klämmodellens design möjliggör enkel och verktygslös installation, vilket sparar tid och resurser för användaren. Dessutom är fästet utformat för att vara justerbart, vilket ger flexibilitet när det gäller att positionera LED-ramperna för optimal ljusspridning och täckning.

Med detta monteringsfäste för LED-ramper får ägare av Volvo-bilar en tillförlitlig och professionell lösning för att förbättra fordonets belysning och öka säkerheten under körning, särskilt under svåra väderförhållanden eller terrängkörning. Fästet kombinerar funktionalitet och estetik och utgör en smart investering för dem som söker en pålitlig lösning för att integrera LED-belysning på sina Volvo-fordon från 2022 och framåt.

Extraljushållare 3 Fästen

Extraljushållare med tre fästen är en smart och pålitlig lösning för att säkert montera dina extraljus på ditt fordon. Denna hållare är speciellt designad för att erbjuda en stabil plattform för att fästa dina extraljus på ett säkert sätt, vilket möjliggör optimal justering av ljusriktningen.

Med en design som kombinerar enkelhet med funktionalitet, ger denna extraljushållare en problemfri montering av dina extraljus. Med tre fästen som säkert håller extraljusen på plats, kan du vara säker på att de förblir stadigt monterade även under utmanande terräng och vägförhållanden.

Extraljushållare med tre fästen är ett oumbärligt tillbehör för att optimera dina extraljus och säkerställa att de presterar på toppnivå. Oavsett om det är för arbete eller nöje, ger denna hållare en trygg och pålitlig lösning för att montera dina extraljus på ditt fordon och förbättra belysningen på vägen eller i terrängen.

CC mellan de yttre fästena - 465 mm.

Extraljusstag Rund 220 MM

Stabiliseringsstag: 220 mm och kan kapas till önskad längd. Rund och mattsvart.

*Säljs i par.

Datablad - OZZ Extraljus 7"

Vikt
2kg
Positionsljus
Vitt/Orange - valbart
Godkänd
E-godkänd ECE R112 / R7 / R10
Ljuslängd
1lx @ 470m (ECE R112)
Teoretisk lumen
7200lm
Praktisk lumen
5800lm
Volt
DC 10-35V
IP Klass
IP67 / IP69K
Mått
Ø 178mm D:72mm
Arbetstemperatur
-40°C till +60°C
Referenstal
50

Recensioner

 Recensioner (0) - Recensera  


Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.