Basic LED-ramp till Skoda Rapid 2012» (NH3)
search
E-godkänd
  • Basic LED-ramp till Skoda Rapid 2012» (NH3)
  • CAD LED-Ramp Unico
  • Inkopplingssats
  • LED-rampsfäste till Basic

Basic LED-ramp
till Skoda Rapid 2012» (NH3)

check_box Snabb leverans 1-3 dagar

Komplett LED-ramp paket med banbrytande integration. För dig som kör i mindre byar. Allt ingår för inkoppling mot helljussignalen på din SKODA Rapid.

  • Utvecklad med fokus på prestanda, design och anpassning till olika fordon.
  • Extraljuset har 7 555 uppmätta lumen.
  • Når 1 lux vid 420 meter

Vänligen välj om du har digtal eller analog heljussignal.

Eftersom ljuspaketen skilljer sig mellan bilmodeller så behöver vi säkerställa om din bil har analoga eller digital helljussignal. Detta avgör vilken inkopplingssats som fungerar på din bil.

Är det så att din bil har Xenon eller LED strålkastare är det vanligaste att man kommer att behöva ett digitalt relä. Om du är osäker på vilken signal bilen har, tveka inte att kontakta vår kundtjänst för hjälp.


Köp med montering
5395,00 kr spara 809,00 kr

I stället för 6204,00 kr

Inkl. moms
Välj verkstad
Köp & gör det själv
2 495,00 kr spara 579,00 kr

I stället för 3 074,00 kr

Inkl. moms
Gör det själv
Lägg i varukorg
Loading…
Vill du får den monterad i en verksad?
Tryck på knappen nedan istället
build Monterat & Klart

Beskrivning

Autolight har tagit fram extraljuset som ska passa er bil. Detta är ett komplett framtaget paket för att du som konsument ska kunna utföra montaget.

  • Extraljus
    Montagematerial
    Manual
    2 års garanti
  • Inkopplingssats
    Kablar
    Styrdon m.m
    2 års garanti
  • Fäste

Paket till SKODA Rapid innehåller följande artiklar:

CAD LED-Ramp Unico

UNICO-serien är den senaste innovationen inom LED-ramper och introducerar banbrytande teknik som syftar till att smälta samman med ditt fordon på en ny nivå.

Denna serie av LED-ramper är utvecklad med fokus på att skapa en sömlös integration med ditt fordon, med enastående prestanda och design. UNICO serien har tagit fram ny teknik för att revolutionera hur LED-ramper kan förbättra och anpassa din körupplevelse.

LED-rampen är tillverkad med ett helgjutet hus, vilket eliminerar risken för vattenintrång genom sidostyckena. Detta säkerställer att din LED-ramp förblir skyddad och fungerar optimalt även under tuffa förhållanden och väderförhållanden.

UNICO-serien erbjuder inte bara enastående belysning och prestanda, utan den representerar även en ny era av integration och teknisk förbättring inom LED-ramptekniken. Med dess robusta konstruktion och avancerade teknik är UNICO LED-ramperna din pålitliga följeslagare för en imponerande körupplevelse.

Inkopplingssats
LED-rampsfäste till Basic

LED-rampsfäste till Basic är en mångsidig och praktisk lösning för att säkert montera din LED-ramp. Med detta fäste kan du enkelt och säkert fästa din ramp på ditt fordon eller annan yta, vilket ger dig optimal kontroll över belysningens riktning och vinkel. Detta fäste är designat med användarvänlighet i åtanke och erbjuder enkel installation och justerbarhet.

Du kan anpassa rampens riktning och vinkel för att möta dina specifika behov och preferenser. Dess hållbara konstruktion och robusta material säkerställer långvarig prestanda och pålitlig montering.

LED-rampsfäste till Basic passar perfekt för att förbättra användbarheten och funktionaliteten hos din LED-ramp. Oavsett om du använder den på vägen eller i terrängen, ger detta fäste dig möjlighet att optimera din belysning för en säkrare och mer bekväm körupplevelse.

Datablad - CAD LED-Ramp Unico

Positionsljus
Nej
Godkänd
ECE R148, R149
Ljuslängd
1 lux på: 420 m
Teoretisk lumen
12600lm
Praktisk lumen
7555lm
IP Klass
IP67/IP69K
Mått
L518xD65xH40 mm
Arbetstemperatur
-45°C - +65°C
Referenstal
40
Kabellängd [M]
1000 mm
SPÄNNING
12-48V DC
Ljuskälla
CREE LED
Teoretisk effekt
70W
Kelvin
6000 K
Ljusbild
Combo (driving)
Anslutning
DT2
Material hus
Aluminium
Material lins
Polykarbonat
EMC
ECE R10

Recensioner

 Recensioner (0) - Recensera  


Det finns inga recensioner för denna produkt ännu.